Ismert előéletű használt ultrahang készülékek a SONARMED nél


Használt Medison SonoAce X4 és X6 ultrahang készülékek

Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.


Pontos típus: SAX4-EXP és SAX6-EXP
Gyártás éve: 2006
Műszaki állapot: Újszerű
Csak vizsgálófej: Nem
Hány dimenziós: Csak 2D
Hordozható: Nem

A termék ismertetője

Eladva

Használt Medison SonoAce X4 és X6 ultrahang készülékek

Használt Medison SonoAce X4 és X6 ultrahang készülékek

Eladósorba kerültek az alábbi képen látható használt Medison SonoAce X4 ultrahang készülék 1 db nőgyógyászati célú endocavitalis vizsgálófejjel újabbra váltás miatt. 5db többé kevésbé egyforma korú és állapotú készülék közül választhatnak. 

A készülékeket újonnan a SONARMED helyezte üzembe hirdetőnél és az éves karbantartásokat azóta is folyamatosan mi végeztük.

A Medison SonoAce X4 ultrahang készülék egy fekete-fehér ultrahang készülék bekapcsolt pulzus Doppler funkcióval, katódsugárcsöves monitorral, nőgyógyászati vizsglálófejjelÁra:  400.000,- HUF / db

Ilyen SonoAce X4-s készülékből van 5 db eladó ugyanitt!

Használt Medison SonoAce X4 típusú ultrahang készülék - gyártási év: 2006

1. kép - Használt Medison SonoAce X4 típusú ultrahang készülék - gyártási év: 2006

Irányár (bruttó): 550.000,- Ft