Könyvek

Pocakosnapló 4. kiadás

New Age Média 2000 Kiadó

POCAKOSNAPLÓ 4. kiadás - ELFOGYOTT

 

Több, mint egy kismamanapló....

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Pocakosnapló egyetlen kismama polcáról sem hiányozhat. Hiszen ki ne szeretné hétről-hétre követni csemetéje fejlődését úgy, hogy közben 3 dimenziós fotón is láthatja?! Ki ne szeretné előre tudni, hogy milyen vizsgálat vár rá, milyen változások lesznek a 9 hónap alatt?! És ki ne szeretné megörökíteni ezeket a fantasztikus, bár néha nehéz hónapokat? Olyan egyedülálló könyv ez, amelyben mindezt egy helyet megtaláljuk.

POCAKOSNAPLÓ ¤ 9 HÓNAP HÉTRŐL-HÉTRE
3D-s ultrahang fotókkal illusztrált könyv és saját élményekkel megtöltött album egyben


Hétről-hétre 3D-s fotókkal illusztrálva
A Pocakosnaplóból hétről-hétre megismerhetjük babánk fejlődését és minden héten egy 3 dimenziós ultrahang fotó mutatja meg a külsejét, a rajta történt változásokat, az újonnan kialakult testrészeket. A könyv ismerteti, hogy a magzat mivel tölti odabent az idejét, színes 3 dimenziós képsorok mutatják be kisfilmszerűen a mozgását, mimikáját, szokásait.
Megtudhatjuk, hogy éreznek-e illatokat, hogy álmodnak-e, hogy mikortól látnak és még számtalan érdekességet, ami már ebben a korban is még közelebb hozza a kismamát a babájához.

Album a feljegyzéseknek, fotóknak
S hogy ne csak tájékozódjunk, hanem egy saját albumot is készíthessünk, a Pocakosnaplóban minden fontos mozzanat megörökíthető a saját várandósságról. Így a tervezés időszakától a baba otthoni gondozásáig minden emlék, fotó, ultrahang kép, jegyzet egy helyen lesz, egy személyes, örök emlékkönyv formájában.


A könyv 2008. decemberében már 4. kiadásban jelent meg. Ebből is látszik, hogy mennyire népszerű a kismamák körében. S ami még ennél is jobban mutatja a színvonalát, hogy nemcsak kismamák vásárolják, hanem 4D-s ultrahang rendelők, szülész-nőgyógyász magánrendelők is rendszeresen megrendelik továbbértékesítésre, vagy a pocakos pácienseiknek köszönetképpen a bizalmukért.

Ajándékba is kiváló választás nemcsak babaváróknak, hanem a gyermekáldásra készülő pároknak is, ugyanis a már a várandósságra való felkészülést is bemutatja hasznos tippekkel, melyet nem kisebb név, mint Dr. Czeizel Endre orvosgenetikus készítette.

A könyvnek olyan nagy cégek is bizalmat szavaztak, mint a Sejtbank Kft., a Sonarmed Kft. (SAMSUNG MEDISON 4D ultrahang képviselet), a Magzati Diagnosztikai Központ, a Chicco, a Baba Magazin, Anyák Lapja, Baba Patika és a Szülők Lapja Internetes Portál. Ők mind hozzájárultak a könyv megjelenéséhez.